25.09.2014

Sunn mat

Heisann.

I kvardagen liker eg å lage sunn mat, spesielt så ungane mine får i seg den næringen dei skal ha.

Ferdige retter skremmer meg litt, ka i alle daga slags innhold kan matvarer ha som ikkje har utløpsdato før neste år?? Trur det sitter litt i frå USA dagane, der eg konsekvent laga alt fra scratch. Eg er sjølvsagt ikkje soo flink no i ein travel kvardag, og toro er eit fast inventar i mine skap, men eg prøver så langt eg kan å lage sjølv hvis tida tillater det.

Ei problemstilling som ofte blir tatt opp er prisen på sunn mat vs. usunn mat, og eg likte godt
dette bloggeinnlegget til Silje Bjørnstad. Trur det er mykje sant i denne artikkelen.

http://siljebjornstad.blogg.no

Hi all.

In my everyday life I like to make healthy foods, especially for my kids, so they get all the nutrition they are suppose to.

Ready made meals scare me a bit, what the heck can it be made of to last until next year?? For me this habit is from my time living in the USA, where I always made all my meals from scratch. I obviously have canned soups and pasta sauces in my cabinets now too, but when time allowes it, I like to cook homecooked meals.

I saw this blog article in a Norwegian newspaper, and it's about the misconception that healthy foods are more expensive than junkfood.


My wholewheat bread with sesame seeds.

A.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar